zaterdag 5 november 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgd geheel kosteloos bestelling anti pest-certificaat Stichting Veilig Onderwijs voor ‘ouder in actie’ uit de regio Hoogvliet

Afgelopen week heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) een bestelling mogen ontvangen van een ‘ouder in actie’ uit de regio Hoogvliet voor het mooie anti pest-certificaat van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html).

Over het algemeen ontvangt de uitgever veelal bestellingen van (basis)scholen en stichtingen uit heel Nederland voor het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Maar uiteraard zijn ook ouders die een bijdrage willen leveren aan een veilig schoolklimaat van harte welkom bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. om geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs te bestellen.

De bestelling is afgelopen week meteen opgepakt en geheel kosteloos in orde gemaakt. De anti pest-certificaten zijn eind deze week opgestuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst de ‘ouder in actie’ uit de regio Hoogvliet veel succes toe met de inzet van het anti pest-certificaat van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten