zaterdag 19 november 2016

Een baan bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Recentelijk heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. een vacature uitgezet op Nationale Vacaturebank: http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/14735045/commercieel-medewerker-telefonisch-verkoper

Op het moment lopen er verscheidende sollicitaties, maar de deur staat bij de uitgever nog altijd open voor toekomstige commerciële medewerkers/telefonische verkopers.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) is gevestigd in Hoogezand en werkt in opdracht voor verschillende stichtingen en (patiënten)verenigingen in Nederland. Voor hen maakt Nolin Uitgevers geheel kosteloos professionele publicaties mogelijk. Dit kan mogelijk gemaakt worden door de fantastische ondersteuning van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicaties verschijnen. Als dankzegging hiervoor krijgen zij een mooie naamsvermelding.
Voor het benaderen van ondernemers en bedrijven om de publicaties geheel kosteloos te kunnen blijven verzorgen voor de stichtingen en (patiënten)verenigingen is Nolin Uitgevers opzoek naar een commercieel medewerker/telefonisch verkoper.

Spreek dit jou aan? Kun je goed in teamverband werken en heb je affiniteit met goede doelen? Solliciteer dan nu op deze vacature!

De contactgegevens van Nolin Uitgevers zijn ook te vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Voor meer informatie over Nolin Uitgevers kunt u ook terecht op de volgende websites: 
http://werkenbijnolin.nl/ 
https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
http://www.pictaram.com/user/nolin_uitgevers/3018070653 

1 opmerking:

  1. Mooi dat de vacature ook hier onder de aandacht wordt gebracht. Hoe staat het er ondertussen voor met het invullen van de vacature?

    BeantwoordenVerwijderen