maandag 7 november 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgd voor haar opdrachtgever Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos bestelling magazines, folders en posters.

Zoals bekend is verspreid uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voor haar opdrachtgever Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos het mooie schoolmateriaal (magazines, posters, folders en anti pest-certificaten) onder basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen in Nederland. Ook kunnen zij te allen tijde geheel kosteloos (extra) bestellingen doen van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Afgelopen week heeft de uitgever voor haar opdrachtgever zelf een bestelling van magazines, folders en posters geheel kosteloos in orde gemaakt. Stichting Veilig Onderwijs is van tijd tot tijd te vinden op evenementen en bezoekt geregeld (basis)scholen in Nederland. Hier deelt Stichting Veilig Onderwijs ook haar fantastische schoolmateriaal uit. Dit is geheel kosteloos voor de (basis)scholen.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is ontzettend trots om op deze manier bij te kunnen en mogen dragen aan een veilig schoolklimaat voor iedereen.

Mocht u dit bericht lezen en bent u ook (nauw) betrokken bij een (basis)school in Nederland? U kunt te allen tijde het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos bestellen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. De contactgegevens kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen!


1 opmerking: