dinsdag 29 november 2016

Nolin Uitgevers, gevestigd in Hoogezand (Groningen), maakt bijbestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde voor Stichting Flore uit Heerhugowaard

Stichting Flore uit Heerhugowaard bestaat uit 28 scholen waarvan sommige met meerdere locaties. De stichting had onlangs een pakket magazines van Stichting Veilig Onderwijs mogen ontvangen. N.a.v. deze mooie magazines is er contact opgenomen met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. om extra magazines bij te bestellen om ervoor te zorgen dat het magazine van Stichting Veilig Onderwijs aan alle scholen kan worden aangeboden die onder Stichting Flore vallen. Wat een goed bericht om te mogen ontvangen!

Uiteraard heeft Nolin Uitgevers de bestelling van extra magazines van Stichting Veilig Onderwijs meteen in orde gemaakt en is inmiddels ook al afgeleverd.

De uitgever wenst alle betrokkenen van Stichting Flore succes en veel plezier toe met de inzet van het fantastische magazine van Stichting Veilig Onderwijs!

Bent u als leerkracht werkzaam op een basisschool of school van het voortgezet onderwijs in Nederland? Of werkt u bij een stichting die (nauw) betrokken is bij het onderwijs? U kunt te allen tijde het geweldige magazine van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos bestellen bij uitgeverij Nolin Uitgevers. De contactgegevens kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen! 

1 opmerking:

  1. Goed om te zien dat de magazines van Stichting Veilig Onderwijs zo goed gebruikt worden!

    BeantwoordenVerwijderen