dinsdag 14 juni 2016

De in Hoogezand gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor OBS Wijdewormer

Nolin Uitgevers B.V. ontvangt de laatste tijd veel bestellingen van basisscholen uit alle hoeken van het land voor het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs.

Stichting Veilig Onderwijs zet zich in voor een veilig schoolklimaat en wil daarvoor zoveel mogelijk onder de aandacht komen op de basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt voor Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos het opmaken, drukken en verspreiden van het schoolmateriaal onder basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland.

Zo heeft onlangs OBS Wijdewormer magazines, anti pestcertificaten, posters en folders voor het basisonderwijs aangevraagd bij de uitgever. Nolin Uitgevers B.V. vindt het altijd erg fijn om te horen dat het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs zo goed bevalt en heeft uiteraard de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt.

Leest u dit bericht en wilt u ook het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs aanvragen voor uw basisschool of school van het voortgezet onderwijs? U kunt dit geheel kosteloos doen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Wij maken uw bestelling graag voor u in orde. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten